Представници Америчке амбасаде и Фондације „Халијард мисије“ посетили су нашу школу у среду, 22. јуна 2022. године. Циљ посeте је био обилазак кабинета енглеског језика који је обновљен и опремљен донацијом „Халијард мисије“. Опремање кабинета помогла је и фондација „Лајфлајн“.

Председник Фондације „Халијард мисије“, господин Џон Капело је изразио задовољство што ће фондација опремањем кабинета допринети квалитетнијем образовању и знању наших ученика.

Испред америчке амбасаде наша гошћа је била, госпођа Холи Зардус, аташе за културу амбасаде САД у Србији, која је изразила спремност за даљу сарадњу. Занимљиво је да је ово била прва званична посета представника америчке амбасаде нашој Општини.

Захваљујемо се колеги Предрагу Вајагићу који нас је повезао са господином Бојаном Драгићевићем, председником управног одбора Фондације „Халијард мисије“.

Такође, захваљујемо се и нашим колегиницама, наставницама енглеског језика, Слађани Мандић и Дубравки Ковачевић које су помогле у комуникацији са нашим гостима.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.