Сарадња породице и школе је неопходна карика за успешан развој сваког детета.


Један од циљева ШРП- а за период од 2023. до 2026. године је и укључивање родитеља односно старатеља у рад школе.


Активности током првог полугодишта 2023/24. године


- Путем анкете испитане су потребе родитеља за активним учешћем у животу и раду школе.


- Током Дечје недеље, актив наставника физичког и здравственог васпитања је 5.10.2023. године организовао спортски дан за родитеље.


- Током Дечје недеље, мама једног од ученика из 1-1 одељења је 3.10.2023. године одржала радионицу на енглеском језику. Тема је била "Моја школа - мој други дом".


- У оквиру тематског дана "Подељена срећа је два пута већа" а на позив маме од ученице из одељења 3-3, ученици су посетили Дом за стара лица "Медика".
Ученици су имали прилику да се боље упознају са занимањем медицинске сестре, посете лабораторију, боље сагледају и дођу у додир с апаратуром, посматрају бактерије под микроскопом... Такође, увидели су шта значи емпатија и помоћ старим лицима.


- С циљем укључивања родитеља у рад школе и презентације њихових занимања, отац ученика из 3-1, је посетио школу 19.10.2023. године и презентовао своје занимање - официр Војске Србије - војни полицајац.

 

- Ученици 3-1 су 26.10.2023. године посетили ССШ "9. мај" где ради мајка једне ученице. Том приликом упознали су се са послом професора, обишли школу и кабинете информатике.

 

- У недељи од 23. до 27.10.2023. године, ученици 1-3 су имали различите активности и креативне радионице како у школи, тако и ван ње. У току недеље родитељи ученика из одељења су представљали своја занимања. Тако су ученици били у посети Градској библиотеци, Дому здравља, породици Сладић и Карновић на салашу, посетили су их стоматолог и менаџер и промотер пластике и рециклираних производа од пластике...

 

 

- Ученици 3-1 су 9.11.2023. посетили стоматолошку ординацију Адамовић, у којој раде родитељи ученика из одељења.

 

- Чланови драмског студија „Просценијум“, поводом Дана школе извели су позоришну представу под називом „Извин,те, ал, у питању је љубав“. Режију представе, потписала је Марија Бурсаћ Чутура, мајка нашег ученика из 5-2 одељења.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.