У уторак 18.10.2022. године одржана је представа "Пажљивко" у организацији Агенције за безбедност саобраћаја и у сарадњи са локалним саветом за безбедност саобраћаја.

Представи су присуствовали ученици првог разреда. Кроз песму и игру Пажљивко је учио децу како да се понашају у саобраћају. Ученици су активно учествовали и уживали.

Порука представе је да се деца осамостале у саобраћају и да буду безбедна на путу од школе до куће.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Представници Општине Бачка Паланка су нашим првацима поклонили књиге "Пажљивкова правила у саобраћају".
У књизи су обухваћене све оне најважније, животне лекције, које деца треба да савладају како би била безбеднија у саобраћају.
Описане су све ситуације у којима се деца могу наћи, било самостално, у друштву или са неким старијим.

Free Joomla Lightbox Gallery

Комисија за саобраћај СО "Бачка Паланка" је организовала у нашој школи обуку вожње бициклом на полигону, у дворишту школе и омогућила предшколцима да савладају основе безбедне вожње. Сарадња је овде остварена и са Црвеним крстом, чији су чланови помагали малишанима из ПУ "Младост" из Бачке Паланке. Ово је организовано у оквиру Дечје недеље, 2018. године.

И ове школске године су представници првака са учитељицом Стојанком Баљ посетили зграду Општине Бачке Паланке где су их дочекали председник општине и други функционери који су са њима разговарали, почастили их, а потом засадили дрво генерације испред зграде.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.