Пажљивкова смотра је одржана 22.4.2024. за предшколце а за ученике првог и другог разреда 23. и 25. априла 2024. године. Смотру су организовали Савет за безбедност саобраћаја Општине Бачка Паланка у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја.
Циљ смотре је да се кроз занимљиву игру и такмичење најмлађи едукују о безбедности у саобраћају.

Joomla Plugins

У среду 27.3.2024. године одржана је представа "Пажљивко" у организацији Агенције за безбедност саобраћаја и у сарадњи са локалним саветом за безбедност саобраћаја. Представи су присуствовали ученици првог разреда. Кроз песму и игру Пажљивко је учио децу како да се понашају у саобраћају. Ученици су активно учествовали и уживали.

 

Joomla Plugins

Пажљивкова смотра је одржана 9.03. 2023. за предшколце а 10.03. за ученике 1. и 2. разреда. Смотру су организовали Савет за безбедност саобраћаја града Бачка Паланка и Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије. Циљ смотре је едукација најмлађих о безбедности у саобраћају.

Ученици су се надметали у познавању саобраћајних правила.

Утисци са смотре предшколаца

На смотри су учествовала деца из Нештина. Било је то лепо искуство за њих, као и сама посета Музеју, који су пожелели поново да посете. Деца су давала искрене одговоре подстакнута својим доживљајем света. На пример, да се док пада снег треба кретати пажљиво уз обавезно грудвање.То је био нетачан одговор, али је све одушевио дечији начин размишљања. Ако нешто нису знали или су били несигурни, свакако су стекли нова знања на овом такмичењу!

Ученици 2. разреда су показали завидно знање и освојили 2. место!

 

Joomla Plugins

У уторак 18.10.2022. године одржана је представа "Пажљивко" у организацији Агенције за безбедност саобраћаја и у сарадњи са локалним саветом за безбедност саобраћаја.

Представи су присуствовали ученици првог разреда. Кроз песму и игру Пажљивко је учио децу како да се понашају у саобраћају. Ученици су активно учествовали и уживали.

Порука представе је да се деца осамостале у саобраћају и да буду безбедна на путу од школе до куће.

 

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.