У нашим издвојеним одељењима у Нештину и Визићу је 30.08.2021. организован свечани пријем предшколаца. Предшколци су упознали своју васпитањицу Драгану Сомборчев. Присутне је поздравио помоћник директора Предраг Вајагић и предшколцима пожеле пуно среће, успеха и радости у забавишту. Како би били у што пријатнијем простору објекат у коме ће предшколци боравити је реновиран.

 

Драги предшколци добро дошли!

Free Joomla Lightbox Gallery

Пријем првака је одржан у понедељак 30.08.2021. у 18 часова у дворишту школе, у присуству ученика и њихових родитеља. Присутне је поздравила директорица школе, Нинослава Пилиповић- Валтер и пожелела првацима срећан почетак школовања.

Учитељице наших првака су:

1-1 Гордана Басарић

1-2 Драгана Милановић

1-3 Милица Петрић

1-4 Горана Радојевић

 

Драги прваци желимо вам лепе и пријатне прве школске дане и пуно успеха, среће и радости у предстојећем школовању!

Free Joomla Lightbox Gallery

Састанак са родитељима ученика првог разреда одржаће се у понедељак 31. августа у 18 часова.

Молимо Вас да са учеником дође само један родитељ/старатељ уз поштовање епидемиолошких мера (уз обавезно ношење заштитне маске).

Пријем првака се организовао у дворишту школе уз поштовање свих епидемиолошких мера, скромније него предходних година због ситуације изазване епидемијим COVID-19. Поздравни говор је одржала директорица школе Нинослава Пилиповић Валтер уз присуство координатора педагога Милене Јовановић која је била задужена за формирање одељења, као и помоћника директора Предрага Вајагића и Душанке Пријић Солар. У свом обраћању директорица се захвалила родитељима на указаном поверењу уписом своје деце у нашу школу.

МАТИЧНА ШКОЛА

Учитељице које су ове школске године примале нову генерацију ђака су:

1.  Драгана Ђурица - I1                         

2: Драгана Карановић- I2      

3. Дара Дракулић- I3      

 4. Биљана Шијаков - I4      

Све похвале за родитеље наших ђака првака који су испоштовали све препоручене мере безбедности. Након прозивке ученика, свака од учитељица је одвела своје ученике у учионице где су им уручиле поклоне добродошлице.

НЕШТИН

1. Снежана Војводић - I5

Драги наши прваци,

 Срећан вам полазак у школу! Нека вама и вашим родитељима ништа не умањи лепоту првог дана школе. Тај дан се вечно памти! Код нас сте сигурни и заштићени, окружени пажњом свих запослених у школи. Ви сте храбри, мали јунаци и ваш осмех је наша радост.

Добродошли!

Free Joomla Lightbox Gallery

Пријем првака се организовао у холу школе, а координатор пријема је била психолог Весна Вујичић. Ученици 5. разреда су извели кратке приказе из драмских дела, плесне тачке, музичку изведбу научених песама мелодијским инструментима, а потом су прозвани ученици, прваци наше школе. Поздравни говор је одржала директорица школе Сања Ралић.Учитељице које су ове шк. године примале нову генерацију ђака су: Рада Кнежевић, Татјана Панић, Биљана Бороцки, Мирјана Алиђукић и Марјана Глувић.

Free Joomla Lightbox Gallery

Пријем првака је одржан у суботу, 1.9.2018. у холу школе. Приказан је краћи музички програм у знак добродошлице, дата је ђачка заклетва, а потом је директорица школе, Сања Ралић одржала леп поздравни говор. Извршена је прозивка првака од стане учитељица: 

1-1 Светлана Лачански

1-2 Оливера Малетин

1-3 Душица Ћопић

1-4 Стојанка Баљ

Free Joomla Lightbox Gallery

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Ucimozajedno
Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Moja skola
eucenjem

Sajtn

 bezbednost

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.