Ове школске године су наши седмаци са својим одељењским старешинама били на дводневној екскурзији 14. и 15. маја и том приликом обишли историјски значајна места у источној Србији.
Првог дана, ученици су обишли Смедеревску тврђаву, археолошко налазиште Виминацијум и средњовековни Голубачки град. Том приликом су од кустоса и водича имали прилику да чују за многе важне догађаје из наше историје.
Посетили су Доњи Милановац и уживали у нестварној лепоти Националног парка Ђердап и погледу на Дунав. Такође, посетили су археолошко налазиште Лепенски вир као и Рајкову пећину.
Ученици су поред овог едукативног дела и прелепе природе, уживали у међусобном дружењу.

Joomla Plugins

Ученици шестог разреда су 10. и 11. маја 2024. године са својим одељењским старешинама боравили на дводневној екскурзији у Врњачкој Бањи. Првог дана су обишли Спомен парк у Шумарицама и манастир Жичу, а другог дана манастир Љубостињу, Народни музеј и стари Лазарев град у Крушевцу. Поред едукативног карактера ово путовање било и повод за једно лепо дружење.

Joomla Plugins

Ученици петог разреда су 20. априла били на једнодневној екскурзији. Обишли су манастир Хопово, српски музеј хлеба Јеремија, Сремску Митровицу, Музеј Срема и Царску палату. Затим су уживали у вожњи бродом на Засавици упознавајући се са биљним и животињским врстама овог Специјалног резервата природе.

 

Joomla Plugins

У суботу, 21. октобра 2023. године, полазници верске наставе из основних и средњих школа архијерејског намесништва бачкопаланачког, посетили су светиње Архиепископије београдско - карловачке.
Црквена општина бачкопаланачка је организовала поклоничко путовање ученика који су учествовали на конкурсу ликовних и литерарних радова у склопу манифестације "Под покровом Богородице" као и ученика који су награђени у плетењу ивањских венаца. Ученици су посетили манастир Раковицу, Храм Светог Саве, Саборни храм Светог архангела Михаила, цркву Ружицу и капелу Свете Петке на Калемегдану.

Joomla Plugins

У четвртак, 12.10.2023. ученици седмог и осмог разреда из наше школе су са својим наставницама хемије посетили манифестацију "Мали - велики хемичар". Манифестација је одржана у Новом Саду на Департману за хемију, биохемију и заштиту животне средине.

Експерименти који су предствљени у лабораторији су усклађени са наставним планом и програмом па ће ученици боље разумети теорију коју уче.

Циљ манифестације је да се хемија, као једна од основних природних наука, прикаже ученицима на занимљив начин. Истовремено, циљ је и да се код ученика побуди интересовање за хемију.

 

Joomla Plugins

Ученици петог разреда су 3. јуна били на једнодневној екскурзији. Обишли су манастир Хопово, српски музеј хлеба Јеремија, Сремску Митровицу, Музеј Срема и Царску палату. Затим су уживали у вожњи бродом у Засавици упознавајући се са биљним и животињским врстама овог Специјалног резервата природе који има статус Рамсарског подручја.

 

 

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.