Ученици петог разреда су 3. јуна били на једнодневној екскурзији. Обишли су манастир Хопово, српски музеј хлеба Јеремија, Сремску Митровицу, Музеј Срема и Царску палату. Затим су уживали у вожњи бродом у Засавици упознавајући се са биљним и животињским врстама овог Специјалног резервата природе који има статус Рамсарског подручја.

 

 

Joomla Plugins

Ученици шестог разреда су са својим одељењским старешинама били на дводневној екскурзији у Врњачкој Бањи. Том приликом су посетили манастире Жичу, Љубостињу и цркву Лазарицу као и Спомен - парк Шумарице у Крагујевцу. Такође су имали прилику да виде и остатке Лазаревог града у Крушевцу као и Народни музеј. Ученици и њихове одељењске старешине су уживали у лепотама Врњачке Бање, па је поред едукативног карактера ово путовање било и повод за једно лепо дружење и ширење пријатељства међу ученицима.

 

Joomla Plugins

Од 13. до 15. маја 2023. године ученици осмог разреда су били на тродневној екскурзији. У склопу екскурзије обишли су Краљево, манастире Жичу и Студеницу,Ђавољу варош и НП Копаоник.

Ученици и наставници су уживали у дружењу и природним и културно - историјским знаменитостима наше земље.

 

 

 

Joomla Plugins

Ученици 1-4, 3-1, 4-3 и 4-5 су у периоду од 24. до 28. априла 2023. боравили у школи у природи на Златару.

Учествовали су у креативним радионицама, развијали еколошку свест, шетали, примењивали стечена знања, забављали, глумили...

 

Joomla Plugins

У суботу, 29. октобра 2022. године, Црквена општина бачкопаланачка је организовала путовање за ученике верске наставе који су награђени током ликовног и литерарног конкурс, одржаног за време трајања манифестације "Под Покровом Богородице" у Бачкој Паланци. На конкурсу су учествовали ученици свих основних и средњих школа архијерејског намесништва бачкопаланачког.

Ток приликом ученици су посетили: Жупанију и храм Светог Георгија у Сомбору, храм Вазнесења Господњег у Суботици и Зоолошки врт на Палићу.

Joomla Plugins

У недељу, 2. октобра 2022. године, ученици седмог и осмог разреда наше школе су са својим вероучитељкама били на поклоничком путовању у организацији ЦО Бачке Паланке. Присуствовали су светој архијерејској Литургији, коју је у порти Саборног храма у Новом Саду служио Његова Светлост Патријарх српски г. Порфирије уз саслужење многобројних архијереја СПЦ. На Литургији је извршен свечани чин канонизације светог Иринеја, епископа бачког, исповедника вере и светих мученика бачких. У наставку путовања, ученици су посетили манастир Васкрсења Христовог у Каћу и Светоархангелски манастир Ковиљ.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.