Ученици, родитељи и запоследни из наше школе су још једном показали своју хуманост и жељу да помогну онима којима је помоћ потребна. Прикупљена је велика количина чепова која ће бити предата удружењу "Чепом до осмеха".

Учећи децу да помажу другима, правимо важан корак ка томе да боље разумеју и прихвате вредности као што су емпатија, хуманост и ангажовање у заједници.

Free Joomla Lightbox Gallery

Данас је Нештину организован Шарени вашар који је окупио мештане Нештина и Визића, као и њихове госте. Вредни домаћини су се потрудили да својим гостопримством направе предивно окружење за децу будуће предшколце, садашње и бивше ученике наше школе.

У оквиру Вашара организована је радионица за најмлађе.

Вашар је био хуманитарног карактера и захваљујући донацијама мештана Нештина и Визића данас је прикупљено преко 57.000 динара за опремање простора у којем ће бити смештена предшколска група од септембра.

У претходном периоду новчане донације за куповину намештаја, играчака и дидактичког материјала дали су Фудбалски клуб, Месна заједница Нештин, као и појединци власници винарија и задруга из села. На пруженој помоћи школа им се овом приликом захваљује.

Посебну захвалност школа исказује председнику Савета Месне заједнице Нештин господину Синиши Вујасиновићу и секретару Месне заједнице госпођи Евици Ковачевић.

Да Шарени вашар буде организован велики допринос су дале Миона Поповић Ковачевић школски дефектолог, учитељице Тања Маринковић, Снежана Војводић и Оља Важић, васпитачица Драгана Сомборчев, као и наше теткице

Савка Цвијановић и Ружа Кузмић, заједно са родитељима наших ученика.

Школа се свима захваљује у име својих будућих ђака који ће своје прве дане дочекати у реновираним и опремљеним просторијама забавишта.

Free Joomla Lightbox Gallery

Подржимо заставама!
Наша школа ОШ "Вук Караџић“ је почела акцију солидарности.
Ми, просветни радници, знамо да је ових дана потребно да поред наших старих, посебно бринемо и о нашој деци. У јеку пандемије Корона вируса,
настава се одвија онлајн, сви смо у кући и веома је тешко све организовати.
Овом акцијом смо хтели да подсетимо све на толеранцију, хуманост, сарадњу...

Опширније...

Чланови Црвеног крста наше школе су и ове године организовали неколико хуманитарних акција:

1. сакупљање хигијенског прибора за сиромашну децу наше школе;

2. сакупљање новчаног прилога за ментално недовољно развијене особе;

3. сакупљање одеће и обуће за децу којима је то потребно, а ученици су наше школе.

Комисија Црвеног крста наше школе је опет покренула акцију сакупљања хране и хигијенског прибора за другаре наше школе који су из социјално угрожених породица. Акција је трајала од 20.11. до 2.12.2017. Акција је наишла на велики одазив ученика и њихових родитеља, те су пакети обрадовали другаре којима су били намењени.

Чланови Црвеног крста наше школе су организовали хуманитарну акцију сакупљања хране, прибора за личну хигијену, прибора за школу и др. Од сакупљеног су направљени ускршњи пакетићи и подељени ученицима наше школе који су економски угрожених породица. 

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Ucimozajedno
Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Moja skola
eucenjem

Sajtn

 bezbednost

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.