Чланови музичке секције и ученице које наставу музичке културе похађају по ИОП-у 3 су 26.12.2023. године имали наступ на Новосадском Зимзоленду на Тргу слободе у Новом Саду.
Наступи дечијих хорова се одвијају на јединственој конструкцији бине у облику јелке, тзв "Распеваној јелци".
Наставница музичке културе Горјана Стојић и ученици су одличним наступом на најбољи начин промовисали нашу школу!

https://youtu.be/qFndrOBaiIM

https://youtu.be/w3N07XRiAEY

Joomla Plugins

Поводом обележавања школске славе Светог Саве, библиотечка   секција je представила пано под називом „Светосавље“. Пано је замишљен као фото албум са фотографијама одељења од првог до четвртог разреда.

Замисао овог пројекта јесте да кроз фотографију прикажемо оно што смо радили ,у шта смо веровали, чему смо се надали,како смо волели, праштали.....

Ваше библиотекарке

Joomla Plugins

Саобраћајну секцију води наставник Зоран Шиник и већ годинама постиже са својим ученицима запажене успехе. И ове године је на организованом општинском такмичењу из саобраћаја, у оквиру манифестације "Дани саобраћаја у општини Бачка Паланка" које је било 21.9.2019. освојио са својом ученицом, Ланом Капелан 1. место, те су обоје освојили дипломе и бицикл.

Он је свој бицикл наменио да поклони ученику из Нештина, који на такмичењу спретности на полигону из саобраћаја, добије највише поена, а које ће се одржати у току "Дечје недеље", на којој ће бити и представник из Општине, задужен за ову област.

Ове године је у нашој школи оформљена еколошка секција коју воде учитељице Светлана Лачански и Стојанка Баљ. Остварене су и прве активности: направљен је еколошки кутак у школи, организоване су радионице са родитељима- прављење хранилица за птице и одеће од отпадног материјала. Направљена је изложба хранилица, осликани су флајери с еко-порукама и дељени су за време Дана школе. Деца која су делила флајере и представљали штанд с хранилицама су били обучени у направљене костиме од отпадног материјала. Такође чланови ове секције су учествовали и у сакупљању старе хартије. Акција очувања животне средине се проширила и на све ученике разредне наставе, те су сви били маскирани у одећу од отпадног материјала на новогодишњем вашару. Најбоље маске су награђене (по 3 из сваког одељења). 

Од априла месеца су организоване и зелене патроле које сваки дан, сваког одмора сакупљају отпатке и опомињу оне који загађују нашу средину.

Joomla Plugins

СЛОБОДНЕ АКТИВНОСТИ УЧЕНИКА/СЕКЦИЈЕ

Слободне активности ученика/секције организују се за ученике од I-VIII разреда ради задовољења и развијања њихових интересовања за поједине предмете, подручја, области и активности-културно-уметничке, радио-техничке или спортске и то на принципима:

- слободног и добровољног опредељења ученика

-активног учешћа ученика у организовању рада

-активног учешћа ученика у програмирању садржаја и метода рада

-активног учешћа ученика у анализи острварених резултата

-дифереренцијалног приступа ученицима

 Свака секција ради по утврђеном плану и програму, који се сматрају интегралним делом Годишњег плана рада школе, а евиденција о раду води се у посебним свескама.

Опширније...

Још чланака...

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.