У среду, 22.03.2023. године, представник ПС Бачка Паланка је представио Средњу школу унутрашњих послова "Јаков Ненадовић" и упознао ученике осмог разреда са свим важним информацијама у вези са овом поново основаном школом у Сремској Каменици.

 

Joomla Plugins

У циљу превенције и спречавања вршањачког насиља као и заштите деце од насиља, представници ПС Бачка Паланка су у нашој школи представили пројекат "Безбедно детињство - развој безбедоносне културе младих". Предавање је одржано у амфитеатру наше школе за ученике петог разреда.

Joomla Plugins

У оквиру пројекта и сарадње са полицијом, одржано је предавање о безбедности деце на интернету, трговини људима и опасности од опојних средстава. Предавању су присуствовали ученици 4. разреда. Били су врло заинтересовани, а многе корисне информације су могли да чују.

Joomla Plugins

 Прваци су имали предавање о безбедности деце у саобраћају и саобраћајним прописима која деца морају да науче и да се придржавају. Предавање је одржано у амфитеатру школе, а предавач је био представник ПУ Бачка Паланка.

 

Joomla Plugins

 Представници Полицијске станице у Бачкој Паланци су одржали предавање у амфитеатру школе, 14.3.2019. о безбедности ученика у саобраћају. Предавања су одржана ученицима шестог разреда наше школе.

 

Joomla Plugins

На основу договора између Министарства просвете и МУП РС, Полицијска управа Бачке Паланке је одржала предавање ученицима 4. и 6. разреда о основама безбедности деце, како у саобраћају, тако и о борби против насиља било ког облика и употреби дроге и алкохола. Предавања су била интерактивног карактера, врло занимљива, прилагођена узрасту деце и поучна. Предавање је започело задње недеље новембра и завршила се до 11.12.2017.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.