У оквиру пројекта и сарадње са полицијом, одржано је предавање о безбедности деце на интернету, трговини људима и опасности од опојних средстава. Предавању су присуствовали ученици 4. разреда. Били су врло заинтересовани, а многе корисне информације су могли да чују.

Free Joomla Lightbox Gallery

 Прваци су имали предавање о безбедности деце у саобраћају и саобраћајним прописима која деца морају да науче и да се придржавају. Предавање је одржано у амфитеатру школе, а предавач је био представник ПУ Бачка Паланка.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

 Представници Полицијске станице у Бачкој Паланци су одржали предавање у амфитеатру школе, 14.3.2019. о безбедности ученика у саобраћају. Предавања су одржана ученицима шестог разреда наше школе.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

На основу договора између Министарства просвете и МУП РС, Полицијска управа Бачке Паланке је одржала предавање ученицима 4. и 6. разреда о основама безбедности деце, како у саобраћају, тако и о борби против насиља било ког облика и употреби дроге и алкохола. Предавања су била интерактивног карактера, врло занимљива, прилагођена узрасту деце и поучна. Предавање је започело задње недеље новембра и завршила се до 11.12.2017.

Free Joomla Lightbox Gallery

Полицијска управа Бачке Паланке организовала је предавања за ученике основних школа у општини. Помоћник командира, Небојша Буха 5.5.2016. одржао је предавање ученицима седмог разреда наше школе под називом "Спречимо вршњачко насиље". Ученици су упознати са врстама насиља и начинима реаговања у ситуацијама када су изложени насиљу.

Free Joomla Lightbox Gallery

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.