У оквиру пројекта "Заједно и безбедно кроз детињство" реализована је тема "Безбедност деце у саобраћају" у Нештину 20.11.2023. године.
Службеник ПС Беочин, одржао је предавање ученицима првог и другог разреда. Предавању су присуствовали ученици из Нештина и Визића. На поклон су добили бојанке "Азбука безбедности за ђаке".

 

Joomla Plugins

Од 5. до 13. октобра 2023. године представници ПС Бачка Паланка су са нашим ученицима  петог и седмог разреда одржали радионицу "Превенција вршњачког насиља у стварном и виртуелном свету".

Радионица је саставни део пројекта "Заједно и безбедно кроз детињство" - који реализују у сарадњи Министарство просвете и Министарство унутрашњих послова.

 

Joomla Plugins

У среду, 22.03.2023. године, представник ПС Бачка Паланка је представио Средњу школу унутрашњих послова "Јаков Ненадовић" и упознао ученике осмог разреда са свим важним информацијама у вези са овом поново основаном школом у Сремској Каменици.

 

Joomla Plugins

У циљу превенције и спречавања вршањачког насиља као и заштите деце од насиља, представници ПС Бачка Паланка су у нашој школи представили пројекат "Безбедно детињство - развој безбедоносне културе младих". Предавање је одржано у амфитеатру наше школе за ученике петог разреда.

Joomla Plugins

У оквиру пројекта и сарадње са полицијом, одржано је предавање о безбедности деце на интернету, трговини људима и опасности од опојних средстава. Предавању су присуствовали ученици 4. разреда. Били су врло заинтересовани, а многе корисне информације су могли да чују.

Joomla Plugins

 Прваци су имали предавање о безбедности деце у саобраћају и саобраћајним прописима која деца морају да науче и да се придржавају. Предавање је одржано у амфитеатру школе, а предавач је био представник ПУ Бачка Паланка.

 

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.