У оквиру активности поводом Дечије недеље. организован је и друштвено- користан рад, сакупљање старе хартије, на нивоу школе.Ученици су током преподнева донашали стару хартију и одлагали у за то припремљене контејнере. Одазив, а и количина сакупљене старе хартије су били на завидном нивоу.

Општина Бачка Паланка је и ове године расписала Конкурс за уређенију општину у категоријама: за најлепши балкон, двориште и школско двориште. Конкурс је био расписан од 24.4 до 2.6.2017. Истурена одељења у Нештину су са учитељицама уредили школско двориште и пријавили се на конкурс. Освојили су 1. место у категорији школског дворишта. Организатор уређења је била учитељица Дивна Танкосић, а свесрдно су јој помагале учитељица Јасмина Дражић, васпитачица Александра Зеленовић, ученици и поједини родитељи.

 

Joomla Plugins

Ученици 3-1 су са учитељицом Светланом Лачански и мамама уредили школско двориште, висећим вртовима, направљених од отпадног материјала- аутомобилских гума (11.4.2017.).

 

Учитељице 4. разреда: Милица Петрић, Гордана Басарић, Драгана Милановић и Радмила Јашић су са ученицима уредили жардињере у школском дворишту и засадили четинаре и сезонско цвеће.

Joomla Plugins

Од 2.12.до 7.12.2013. је у нашој школи организована акција друштвено- корисног рада, сакупљања пластичне амбалаже. У акцију су се укључили ЈКП "Комуналпројект", који су нам допремили контејнере за сакупљање овог отпада. У склопу ове акције организована је и трибина "САКУПЉАЈМО И ЗАЈЕДНО РЕЦИКЛИРАЈМО" , на којој су предавачи били: Јелена Којић, дипл. инг заштите животне средине ЈКП "Комуналпројект", Кристина Цвејанов, ПР менаџер "Greentech" и Ранка Купусинац, сарадник на општинском пројекту прикупљања електронског отпада на територији Бачка Паланка. Учесници трибине су били представници одељења и сви ученици који су се определили за изборни предмет -чувари природе.

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.