Поводом обележавања Дана толеранције, 16.11.2016. одржана је једна од планираних активности превенције насиља, злостављања и занемаривања - Јавни час "Препознавање ризика од спортских повреда и прва помоћ". Наставник физичког васпитања Аранђел Новаковић и наставница биологије Нинослава Пилиповић Валтер, у сарадњи са Црвеним крстом Бачка Паланка представили су ученицима ризике од могућих повреда, од модрица до прелома и показали им начине пружања прве помоћи у сваком од ових случајева.

 

Joomla Plugins

У оквиру обележавања месеца толеранције, у сарадњи са Црвеним крстом Бачке Паланке 14.11.2016. одржано је предавање о Насиљу у породици за ученике у предметној настави. Више о овој активности можете погледати у одељку Сарадња са институцијама/Црвени крст.

Тим за заштиту деце/ученика од насиља, злостављања и занемаривања и Тим за вршњачку медијацију испланирали су и одржали радионицу "Мој бес" за млађе основце.

Опширније...

У петак 11. децембра 2015. године за ученике седмих разреда Основне школе "Вук Караџић"  одржано је предавање на тему Негативан утицај музике и медија.

Опширније...

Тим за заштиту деце/ученика од насиља, злостављања и занемаривања израдио је за школску 2015/2016. годину План заштите деце/ученика од насиља, злостављања и занемаривања

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.