1. Захваљујемо се родитељу, Мирков Александру, оцу наших ученица, који је самоиницијативно покренуо питање орезивања грана и крошњи у дворишту наше школе. Александар се несебично ангажовао и финасирао акцију којом је додатно повећана безбедност ученика наше школе.

2. Захваљујемо се компанији "Cаrlsberg Srbija" на разумевању потреба наше школе и на донацији пет кућишта за рачунаре. Рачунари ће се користити за потребе извођења наставе у дигиталном кабинету наше школе

 

Free Joomla Lightbox Gallery

 

1. Захваљујемо се АД "Подунављу" на разумевању потреба наше школе и донацији клима уређаја. Клима уређај ће бити постављен у библиотеци, па ће боравак и рад ученика и наставника бити много пријатнији.

 

 

 

2. Захваљујемо се нашем суграђанину и бившем ученику ОШ "Петар Драпшин" господину Максић Д. Милану на оригиналном  поклону нашој школи. У питању је мозаик великана чије име носи наша школа, Вука Караџића. Мозаик ће красити хол наше школе.

 

 

 

3.Захваљујемо се компанији Marbo Product која је донирала своје производе за свих 950 ученика наше школе. Донација обухвата широк асортиман производа ове компаније.

 

 

 

4. Захваљујемо се АД "Подунављу" које је несебично даровало слатке поклоне за наше прваке и тако им улепшали прве школске дане.

Free Joomla Lightbox Gallery

ШКОЛСКА 2020/21.

ДОНАЦИЈЕ ШКОЛИ:

1. Захваљујемо се  АД "Подунављу", породицaма Кадић и Пермосер, које су несебично донирале средстава за хигијену и дезинфекцију, као и маске. Захваљујући њиховом гесту, помогли су школи да испоштује све прописане мере за заштиту од COVID - 19 инфекције.

2. Захваљујемо се компанији  TAРКЕТ  ДОО на донацији техничке опреме (лаптоп и десктоп рачунари), којимa ће омогућити рад ученицима и наставницима у измењеним условима наставе. 

 

Free Joomla Lightbox Gallery

       У циљу унапређивања знања, ставова и вештина ученика 1. и 2. разреда основних школа о најважнијим аспектима безбедног учешћа у саобраћају, Центар за промоцију безбедности саобраћаја из Новог Сада и компанија "Тarkett"

Опширније...

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.