У петак, 16.12.2022. године у нашој школи је одржан Новогодишњи вашар.

Тезге препуне рукотворина ученика од првог до четвртог разреда изазвале су велику пажњу гостију.

Вашар је био изложбено - продајног карактера те су посетиоци могли да купе украсе, честитке, икебане, медењаке...

Уживали су сви наши ученици, њихови учитељи и родитељи.

Joomla Plugins

Данас је у Нештину у оквиру пројекта "Новогодишње чаролије" реализована завршна активност пројекта "Новогодишњи вашар". Учитељице, васпитачица и школски дефектолог реализовали су радионицу на којој су ученици из Нештина и Визића израђивали новогодишње украсе и Божићне икебане, које су изложили и продавали на организованом Новогодишњем вашару.Одржана је и мини новогодишња приредба и дружење са Деда Мразом. За свако школско дете обезбеђени су пакетићи. Захваљујемо се свим родитељима који су учествовали у пројекту, савету МЗ Нештин и Визић који је обезбедио пакетиће као и поклон, телевизор, за просторију у којој бораве наши предшколци.

 

Joomla Plugins

Новогодишња дешавања у нашој школи су занимљива и одличан су увод у предстојеће празнике.

Чланови Ђачког парламента су са учитељицом Душицом Ћопић и наставницом Николином Ерцег украсили хол школе и окитили јелку.

 

 

Представница удружења "Бела Ромкиња", Слађана Вулин и Драгана Нинковић координатор за Роме у општини Бачка Паланка су посетиле нашу школу и новогодишњим пакетићима обрадовале наше ученике ромске националности.

Joomla Plugins

Новогодишњи вашар већ традицонално се одржава у нашој школи, 23.12. па тако и ове године. У холу школе су ученици приказали њихове радове: честитке, украсе, икебане, медењаке и др. Пре вашара је одржана новогодишња представа Драмског студија "Art liberi". Било је весело, посећено и разиграно.

 

Чланови Ђачког парламента са наставницом Николином Ерцег су осмислили да овогодишња јелка буде направљена од отпадног материјала (у циљу очувања животне средине), па је свака ОЗ у школи направила своју украсну кутију и од тога је у холу школе створена прелепа јелка.

Као и сваке године, организован је новогодишњи вашар на којем су деца продава своје радове (честитке, икебане, украсе, мале јелке, медењаке...). Сви су били обучени у одећу од отпадног материјала, па је било врло креативних идеја за костиме. Најлепши костими су били награђени од стране представника еколошке секције. Посећеност је била велика, а и радост на дечијим лицима. 

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.