Ученици 1-4 су са својом учитељицом Гораном Радојевић реализовали пројекат "Какву околину желим". Циљеви пројекта су: упознавање појма рециклажа, проширивање знања и брига о животној средини, оспособљавање ученика да именују делове биљака, описују њихов изглед и стекну одговоран однос према њима. Пројекат се реализује кроз корелацију следећих предмета: ликовна култура, грађанско васпитање, свет око нас, српски језик и ЧОС. На часу ликовне културе ученици су рециклирали и правили од старих ЦД- ова и пластичних флаша саксије за цвеће. Те саксије су бојали и украшавали. Затим су ученици у школу донели по један цвет (дан и ноћ, вербене, бегоније...) и земљу за цвеће. Цвеће су садили у своје украшене саксије и жардињере у школском дворишту. Део засађених саксија је постављен у школско двориште а неколико у цветни кутак у учионицу 1-4. Ученици су међусобно поделили задужења по данима око чувања, неге и заливања цвећа.

Joomla Plugins

 Ученици 3-4 су у оквиру пројекта "Станишта и животне заједнице нашег краја" посетили шуму и ливаду, уживали у чистом ваздуху и скупљали биљке за хербаријум.

Joomla Plugins

Ученици 4-1 су у оквиру теме Култура живљења из предмета пројектна настава, а у корелацији са предметом ликовна култура, реализовали пројекат "Композиција фигуре у покрету". Фигуре су направљене од отпадног материјала (комбинована техника).

 

 

Joomla Plugins

У оквиру реализације пројектне наставе, ученици 4-1 и 4-4 су са својим учитељицама направили и изложили продукте пројекта "Предмети од отпадног материјала" тј. украси од пластичних флаша.

 

Joomla Plugins

Данас је у предшколској установи у Нештину реализована завршна активност у оквиру пројекта "Позоришна представа- Црвенкапица". За ову представу израђене су и позивнице за родитеље. Родитељи су у заједничкој Вибер групи могли да напишу своје коментаре о представи и на тај начин учествују у евалуацији.

Joomla Plugins

У оквиру пројектне наставе, ученици 2-5 су са учитељицом Мирјаном Алиђукић правили разгледницу нашег града. Разгледница, шта је то? Данас их ретко ко пише са путовања. Одлучили су да представе наш град. Поделили су се у групе, неки су били задужени за фотографисање природних лепота, неки центра града, школа, институција...

Наша Бачка Паланка лепа је као и ова разгледница!

Препоручујемо свима да је посете!

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.