Пројекат „Дани информатике у школама Војводине“ ове године се реализовао у посебним условима с обзиром да је пандемија била присутна током целе године. Завршна манифестација је одржана онлајн. Циљ пројекта је да се подстакне процес информатизације наставе у школама Војводине и популаришу нове технологије у школским наставним и ваннаставним активностима.
Наша школа је добила награда за допринос бази знања у образовним софтверима. Наставница информатике и рачунарства Тијана Аугустинов је награђена за учешће и допринос у раду са интерактивним таблама а наставница географије Душанка Пријић Солар за ревију образовних софтвера тј. за квалитетну презентацију.

 

Joomla Plugins

Наш колега, Предраг М. Вајагић је добитник Октобарске награде у 2020. години. Октобарска награда је највеће општинско признање. Предраг је добио награду за постигнуте резултате у области научног рада.

Честитамо!

 

Joomla Plugins

На Факултету за економију и инжењерски менаџмент у Новом Саду 20. 12 .2018. год. одржана је свечаност "Дани информатике у школама Војводине 2018".

Наставници географије Душанки Пријић Солар додељено је Признање за допринос дигитализацији наставе у оквиру пројекта "Дани информатике у школама Војводине 2018". Признање за учешће и допринос у раду са интерантивним таблама добила је наставница информатике Тијана Аугустинов.

 

Joomla Plugins

На манифестацији „Дани информатике у школама Војводине 2017“ која је једанаести пут организована од стране Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу, националне мањине-националне заједнице,

Опширније...

Пројекат се релазовао и вредновао активности реализоване у периоду од 15.11.2013. до 25.11.2014. год.

Завршна манифестација пројекта „Дана информатике 2014.“одржана је 22. 12. 2014. год. на факултету Фимек у Новом Саду.

Опширније...

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.