У уторак 28. марта је одржано Општинско такмичење - квиз "Шта знаш о здрављу" у организацији Црвеног крста Бачка Паланка.

Треће место у екипној категорији су освојили : Медош Анђела, Велемир Нађа, Јањић Данило, Ковачевић Леа и Рапоти Алекса.

Честитамо ученицима и наставницама биологије на оствареном успеху.

На предлог Црвеног крста Бачка Паланка данас су се ученици шестог разреда упознали са дисциплином Прве помоћи. Волонтери Црвеног крста су им показали како да се понашају у критичним ситуацијама и како некоме могу спасити живот.

Joomla Plugins

Ученици наше школе су у току прошле недеље доносили новогодишње пакетиће у школу са жељом да се ти пакетићи доделе деци која их немају. Играчке, слаткиши и школски прибор су предали Црвеном Крсту Бачка Паланка које ће они поделити деци из социјално угрожених породица. Поносни смо на све наше ученике и њихове родитеље који су се у великом броју одазвали овој хуманитарној акцији!

 

Joomla Plugins

Организација "Црвеног крста", као и сваке године, тако и ове је приредило дружење (18.12.2019.) уз песму и игру са првацима и предшколцима нашег града, у дворишту ове установе. Деца су била весела, почашћена, распевана, а писали су и жеље Деда Мразу које су балонима послали у небо.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.