Састанак са родитељима ученика првог разреда одржаће се у понедељак 31. августа у 18 часова.

Молимо Вас да са учеником дође само један родитељ/старатељ уз поштовање епидемиолошких мера (уз обавезно ношење заштитне маске).

Пријем првака се организовао у дворишту школе уз поштовање свих епидемиолошких мера, скромније него предходних година због ситуације изазване епидемијим COVID-19. Поздравни говор је одржала директорица школе Нинослава Пилиповић Валтер уз присуство координатора педагога Милене Јовановић која је била задужена за формирање одељења, као и помоћника директора Предрага Вајагића и Душанке Пријић Солар. У свом обраћању директорица се захвалила родитељима на указаном поверењу уписом своје деце у нашу школу.

МАТИЧНА ШКОЛА

Учитељице које су ове школске године примале нову генерацију ђака су:

1.  Драгана Ђурица - I1                         

2: Драгана Карановић- I2      

3. Дара Дракулић- I3      

 4. Биљана Шијаков - I4      

Све похвале за родитеље наших ђака првака који су испоштовали све препоручене мере безбедности. Након прозивке ученика, свака од учитељица је одвела своје ученике у учионице где су им уручиле поклоне добродошлице.

НЕШТИН

1. Снежана Војводић - I5

Драги наши прваци,

 Срећан вам полазак у школу! Нека вама и вашим родитељима ништа не умањи лепоту првог дана школе. Тај дан се вечно памти! Код нас сте сигурни и заштићени, окружени пажњом свих запослених у школи. Ви сте храбри, мали јунаци и ваш осмех је наша радост.

Добродошли!

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.