Сваке године наша школа узима учешће у сада већ традиционалном фестивалу "Отворена сцена" који се одржава у нашем граду.

На фестивалу који се одржао у априлу 2013. године учешће су узеле две представе из наше школе. То су представе "Е(в)ро с оног свијета" и представа "Потрага за бисером"

Представу "Е(в)ро с онога свијета" су извели ученици Марко Летић, Благоје Огњановић, Марија Сарач, Михајло Бељански, Алекса Коњевић, Милан Милошев, Милан Живић, Марина Томичић, Наташа Чулић, Николина Новаков и Милена Ђаковић. Представа је изведена према тексту Златка Грушановића, режију и музику је урадила наставница Николина Ерцег, а за сцену се побринуо наставник ликовне културе Златко Тешан.

ПРЕДСТАВА "Е(в)ро с оног свијета" 

Представу Потрага за бисером'' извели су ученици V/5 одељења заједно са својом учитељицом Биљаном Шијаков.

Обе представе су добиле позитивне оцене публике и жирија. Представа"Е(в)ро с онога свијета" добила је награду за интерпретацију традиционалних мотива, а представа "Потрага за бисером" је добила награду за најуспешније пласирану поруку.

На фестивалу су додељене и награде за три најуспешнија глумачка остварења од којих је једна додељена нашем ученику и младом глумцу Марку Летићу који је глумио у чак три представе на фестивалу.

Специјалну награду на завршној свечаности за глумачко остварење за улогу Турчина добио је наш ученик Благоје Огњановић.

ПРЕДСТАВА "Потрага за бисером"

 

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.