Свим ученицима и запосленима Основне школе "Вук Караџић" честитамо празник првог српског просветитеља архиепископа Светог Саве.

Срећна Вам школска слава !

Наставница информатике и рачунарства Тијана Аугустинов је организовала онлајн квиз за ученике осмог разреда. Тема квиза је била живот и дело Светог Саве.

Рецитал су припремили ученици наше школе заједно са наставницама веронауке Маријом Лаћарак Мучибабић и Слађаном Абаџић, уз техничку подршку наставнице технике и технологије Мирјане Којић.

 

Погледајте видео

Video3

 

Уз поштовање епидемиолошких мера обележена је школска слава Свети Сава.
По први пут у школи је изабрано Светосавско дете, ученик осмог разреда Богдан Колунџија.
Овогодишњи школски кум је била породица професора др Светозара Бошкова чији је млађи син Александар ученик школе, а старији Никола бивши ученик школе. Освећење славског колача и жита извршио је архијерејски намесник бачкопаланачки протојереј Стевица Илић уз пратњу чланова хора ОШ „Вук Караџић“ под вођством наставнице музичке културе Горјане Стојић. У својој беседи отац Стевица Илић је све присутне подсетио на значај просветитељске мисије Светог Саве, упутивши поруку да сви треба да се окупимо око његовог дела.

Матична школа

Погледајте видео

Video1

Video2

 

Нештин

 

Визић

У исто време школска слава је обележена у издвојеним одељењима школе у Нештину и Визићу. Освећење славског колача и жита извршио је парох нештински и визићки јереј Стева Ковачев. Школски кум у Нештину била је породица Мишковић, док су у Визићу кумови били породица Милошевић. Прославу школске славе у Нештину су организовале учитељице Тања Маринковић и Снежана Војводић, а у Визићу учитељица Оливера Важић.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.