Ученици наше школе су по први пут посетили Дом здравља „Др Младен Стојановић" у Бачкој Паланци, где су посетили апотеку и лабораторију.

Посету су организовали наставнице хемије у сарадњи са особљем Дома здравља. Посета је била намењена за ученике који су похађали часове додатне наставе из предмета хемије.

У апотеци смо по упуствима фармацеута направили лосион за чишћење лица и крему за руке, а истовремено смо посматрали и посао којим се бави фармацеут. Све нам је лепо објаснила начелница апотеке Миона Радош. Касније смо обишли и лабораторију, где нас је такође срдачно дочекало особље. Доктор за биохемију Миле Шекеровић је објаснио шта се подразумева под његовим послом и шта он ради. Могли смо да видимо све апарате који служе за анализирање крви, урина и остале биохемијске анализе.

Напустили смо Дом здравља са веома лепим утисцима. Надамо се да ће и следеће генерације ђака имати прилику да посете Дом здравља. Захваљујемо се својим домаћинима на срдачном дочеку, издвојеном времену и уложеном труду.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.