Прослава матурске вечери одржана је у среду 4. јуна 2014. године.

 

"Нек нам добар ветар снове погура".

Ово је био мото овогодишње прославе матуре.
 
Традиција није нарушена ни ове године. Матуранти ''Вука'' окупили су се на платоу у центру града и уживали у пажњи родитеља, рођакa и пријатеља. Читав град се сјатио да испрати и ову генерацију. Затим су сви матуранти са својим старешинама Слађаном Абаџић, Николином Ерцег, Бојом Кнежевић, Слађаном Мандић и Снежаном Крејић прошетали до школе где је њихов улазак пропраћен великим аплаузом.
 
Програм је почео  поздравном речју водитеља Милене Ђаковић, Наташе Чулић и Шкрбић Алексе, а потом се генерацији обратио помоћник директора школе Милан Бељански.
 
У наставку програма свих пет одељења се представило презентацијама свог одељења, а водитељи су нас провели кроз презентацију генерације. Додељене су Вукове дипломе и специјалне дипломе из појединих предмета. Овом приликом је проглашен Ђак генерације. То је ученик Милош Ћосић који је добио огроман аплауз свих присутних.
 
Нису изостале ни оригинална извођења музичких нумера. Матуранткиње су извеле песму Неверних Беба '' Да има нас'', а њихови наставници су им поклонили извођење песме '' Веруј у љубав'' Оливера Драгојевића.
 
Плес је отворен тако што су ученици позвали своје наставнике на плес. Матуранти су бирали за плес све своје наставнике и подијум је био пун.
 
У току вечери је било још много изненађења. Одељењске старешине су доделиле нај титуле сваком свом ученику. Ту су се нашли најзабавнији, најшмекер, најспортиста, најплесач, најфриз, па и најјачи, најплавуша, најнормалнији и најновија и многе друге. Свака титула је била потпуно оригинална.
 
Гласањем које су организовали чланови Ђачког парламента изабрани су најдечак и најдевојчица. То су. Они су извели свој плес и позвали и друге да им се придруже.
 
Матуранти су написали своје жеље за будућност која им се отвара и картице везали за балоне. Свако одељење је имало својих пет балона у својој боји. Пустили су  их да одлете и добар ветар им је понео снове. 
 
У један сат после поноћи плес је затворен. Још једна генерација се опростила са својом школом и отишла даље кроз живот.
 
 
Free Joomla Lightbox Gallery

Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

 

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.