Организација "Црвеног крста", као и сваке године, тако и ове је приредило дружење (18.12.2019.) уз песму и игру са првацима и предшколцима нашег града, у дворишту ове установе. Деца су била весела, почашћена, распевана, а писали су и жеље Деда Мразу које су балонима послали у небо.

Free Joomla Lightbox Gallery

Поводом Дана Црвеног крста, одржан је јавни час физичког васпитања у нашој школи. Учествовали су ученици од 1. до 4. разреда. Представници ове организације су показивали вежбе загревања и обликовања тела, а деца су их изводила на полигону школе. Као награду су добили сок и чоколадицу. Сви су били задовољни.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Прваци наше школе су као и сваке године учествовали у овој манифестацији, коју већ неколико година заредом организује "Црвени крст Бачке Паланке". Одржава се у дворишту ове установе. Деца су написала новогодишње жеље, ставили Деда Мразу у велики џак, а потом пуштали балоне. Све је било весело и пропраћено дечијом музиком и плесом. Домаћини су спремили слатко послужење за све прваке нашег града и деца су била срећна и разиграна.

Free Joomla Lightbox Gallery

Прваци наше школе су присуствовали јавно показној вежби гашења пожара биоскопа, као и спашавању људи, настрадалих у том пожару. Учесници ове вежбе су били: Ватрогасна служба града, запослени у Хитној помоћи Дома здравља "Младен Стојановић" и чланови "Црвеног крста" Бачка Паланка.

Free Joomla Lightbox Gallery

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Ucimozajedno
Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Moja skola
eucenjem

Sajtn

 bezbednost

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.