Поводом Дана Црвеног крста, одржан је јавни час физичког васпитања у нашој школи. Учествовали су ученици од 1. до 4. разреда. Представници ове организације су показивали вежбе загревања и обликовања тела, а деца су их изводила на полигону школе. Као награду су добили сок и чоколадицу. Сви су били задовољни.

 

Прваци наше школе су као и сваке године учествовали у овој манифестацији, коју већ неколико година заредом организује "Црвени крст Бачке Паланке". Одржава се у дворишту ове установе. Деца су написала новогодишње жеље, ставили Деда Мразу у велики џак, а потом пуштали балоне. Све је било весело и пропраћено дечијом музиком и плесом. Домаћини су спремили слатко послужење за све прваке нашег града и деца су била срећна и разиграна.

Free Joomla Lightbox Gallery

Прваци наше школе су присуствовали јавно показној вежби гашења пожара биоскопа, као и спашавању људи, настрадалих у том пожару. Учесници ове вежбе су били: Ватрогасна служба града, запослени у Хитној помоћи Дома здравља "Младен Стојановић" и чланови "Црвеног крста" Бачка Паланка.

Free Joomla Lightbox Gallery

Волонтери Црвеног крста Бачка Паланка су обележили Светски дан прве помоћи (10. септембар) у нашој школи пригодном показном вежбом за малишане. Инсцениране су три повреде и приказана је и техника оживљавања- реанимација. Ово је наставак добре сарадње коју ова хуманитарна организација има са школама.

Free Joomla Lightbox Gallery

У организацији "Црвеног крста" Бачка Паланка и ове године смо учествовали у овој манифестација, која је била  за ученике 1. разреда градских школа, као и предшколце ПУ "Младост". Било је весело и разиграно.

Free Joomla Lightbox Gallery

     Црвени крст Бачка Паланка су 17.11.2017. у 10.30ч на платоу испред "Ерсте банке" одржали показну вежбу спашавања повређених из аутомобилских несрећа, а у сарадњи са Ватрогасном јединицом Бачка Паланка, Домом здравља Бачка Паланка и Полицијском станицом Бачка Паланка.

       Овом акцијом се обележио Светски дан сећања на жртве саобраћајних несрећа. Ученици, чланови секције из биологије са наставницама су присуствовали овој показној вежби и много тога научили.

Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

 

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.