У организацији "Црвеног крста" Бачка Паланка и ове године смо учествовали у овој манифестација, која је била  за ученике 1. разреда градских школа, као и предшколце ПУ "Младост". Било је весело и разиграно.

Free Joomla Lightbox Gallery

     Црвени крст Бачка Паланка су 17.11.2017. у 10.30ч на платоу испред "Ерсте банке" одржали показну вежбу спашавања повређених из аутомобилских несрећа, а у сарадњи са Ватрогасном јединицом Бачка Паланка, Домом здравља Бачка Паланка и Полицијском станицом Бачка Паланка.

       Овом акцијом се обележио Светски дан сећања на жртве саобраћајних несрећа. Ученици, чланови секције из биологије са наставницама су присуствовали овој показној вежби и много тога научили.

"Црвени крст" Бачке Паланке и ове године је организовао квиз "Шта знаш о здрављу?"за ученике основних школа наше општине, 6.4.2017. Екипа наше  школе је учествовала и освојила прво место. То су ученице 7-6 одељења: Катарина Шкрбић, Никита Шешевић и Теодора Тасић,које су чланови секције из биологије, а које је спремала њихова наставница биологије, Марија Медаревић.

У оквиру обележавања месеца толеранције, у сарадњи са Црвеним крстом Бачке Паланке 14.11.2016. одржано је предавање о Насиљу у породици за ученике у предметној настави. Предавач је била Душанка Илић, педагог из Центра за социјални рад у Новом Саду, са дугогодишњим искуством у раду са женама, жртвама насиља. Ученици су могли да се упознају са различитим врстама и облицима насиља у породици, као и поступању уколико су они или њихови чланови породице изложени насиљу. Ученици су показали велико интересовање за ову актуелну тему и постављали су бројна питања.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

 

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.