На предлог Црвеног крста Бачка Паланка данас су се ученици шестог разреда упознали са дисциплином Прве помоћи. Волонтери Црвеног крста су им показали како да се понашају у критичним ситуацијама и како некоме могу спасити живот.

Free Joomla Lightbox Gallery

Ученици наше школе су у току прошле недеље доносили новогодишње пакетиће у школу са жељом да се ти пакетићи доделе деци која их немају. Играчке, слаткиши и школски прибор су предали Црвеном Крсту Бачка Паланка које ће они поделити деци из социјално угрожених породица. Поносни смо на све наше ученике и њихове родитеље који су се у великом броју одазвали овој хуманитарној акцији!

 

Free Joomla Lightbox Gallery

Организација "Црвеног крста", као и сваке године, тако и ове је приредило дружење (18.12.2019.) уз песму и игру са првацима и предшколцима нашег града, у дворишту ове установе. Деца су била весела, почашћена, распевана, а писали су и жеље Деда Мразу које су балонима послали у небо.

Free Joomla Lightbox Gallery

Поводом Дана Црвеног крста, одржан је јавни час физичког васпитања у нашој школи. Учествовали су ученици од 1. до 4. разреда. Представници ове организације су показивали вежбе загревања и обликовања тела, а деца су их изводила на полигону школе. Као награду су добили сок и чоколадицу. Сви су били задовољни.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.