Награђивање истакнутих такмичара 

У уторак 22. јуна 2022. године ученици наше школе који су постигли резултате на општинским, окружним и Републичким такмичењима награђени су књигама и медаљама. Заједно са својим менторима, били су угошћени на свечаној додели награда у школској библиотеци. Подржавамо и пратимо њихов  рад и даље и радујемо се новим успесима!

 

Joomla Plugins

Сваке године на крају школске године изводи се завршна приредба у нашој школи. Тада сви радници школе, ученици и родитељи имају прилику да виде шта је то обележило ту школску годину. Програм са својим наставницима и учитељима изводе ученици и уз песму и игру опраштају се од школе и спремају се да уживају у летњем распусту.

Најуспешнијим ученицима који су освојили запажене резултате на свим нивоима такмичења,  директор школе уручује награде и још једном честита на успеху. Овакви тренуци су велика радост и за њих и за њихове поносне родитеље.

Ове године  је завршна приредба изведена 26.6. 2014. године у холу школе где су путем презентације представљена сва деашавања у овој школској години. Презентацију су урадили помоћник директора Милан Бељански, наставница српског језика Николина Ерцег и педагог Сања Ралић. Програм су водиле ученице -чланови Ђачког парламента. Након презентације ученици четвртог разреда представили су своје ритмичке способности. Потом су директор Милена Јовановић и помоћник директора Милан Бељански уручили награде најуспешнијим такмичарима у школској 2013/2014. години.

Ове године је завршна приредба изведена 14.6.2013. године у сали биоскопа. Директор школе Милена Јовановић и помоћник директора Милан Бељански уручили су награде најуспешнијим такмичарима у школској 2012/2013. години.

Након честитки и свечане доделе награда Предшколска установа ''Различак'' извела је музичко-сценски комад ''Растао сам поред Дунава'', као поклон нашој школи за завршетак школске године. Комад су осмислиле васпитачице ове установе предвођене Надом Маринковић. 

Представу су извела деца од 3 до 7 година, без иједне речи, само пратећи одличан избор музике. Својим покретом и глумом дочарали су детињство поред Дунава, младалачке дане и заљубљивање, свадбу и почетак заједничког живота.

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.