1. ОШ "Вук Караџић" захваљује се светосавским кумовима породици Сабљић, чија су деца наши ученици, за донацију у виду лед расвете у холу школе као и на бини на којој се одржавају школске приредбе, тако да је дотрајала расвета замењена са 23 нова лед панела.

2. Захваљујемо се фирми "Interomega" и породици Пермосер, на разумевању потреба наше школе и на донацији средстава за хигијену и дезинфекцију.

 

3. Захваљујемо се компанији "Tarkett" на помоћи и сарадњи, као и на томе што увек има разумевања за наше потребе и несебично нам помаже у опремању школе рачунарима и лаптоповима. Овог пута је пристигла донација од 20 "Hp" рачунара и исто толико лаптопова. 

 

 

 4. Захваљујемо се компанији "Kovis" за помоћ и подршку у одржавању факултативне наставе руског језика.

 

5. Захваљујемо се предузећу "ENERGO SOLAR" и њеном власнику Александру Рађеновићу за помоћ у раду школе.

 

6. Захваљујемо се Raiffеisen банци на донацији у виду канцеларијског намештаја.

 

7. Захваљујемо се породици Кузман на помоћи за опремање учионице ученика 2-4 разреда климом и фолијом за стакла.

Joomla Plugins

22.5.2023. године, ученици седмог и осмог разреда су посетили Фабрику воде, са својим наставницама хемије Радмилом Карановић и Јеленом Грубанов Жутковић.  
Имали су прилику да се упознају са постројењем за припрему воде за пиће,
испитивањем бактериолошке исправности воде, испитивањем узорака у физичко- хемијској лабораторији. Наши домаћини су припремили експерименте да се ученици и сами опробају у овим испитивањима.
Предочено им је да наша вода потиче из артешких бунара, са дубине од 180 до 220 метара, бактериолошки је чиста и исправна за пиће, те да нема потребе да купујемо флаширану воду.
Нашим ученицима је ово било једно ново и занимљиво искуство.
Захваљујемо се нашим домаћинима на дивном пријему.

 

Joomla Plugins

1.Захваљујемо се родитељу, Мирков Александру, који је посетио нашу школу како би нам пружио подршку због немилих догађаја од протекле недеље. Александар је у више наврата помогао ученицима и школи и својим поступцима показао хуманост, емпатију и разумевање актуелних ситуација у образовању.

2. Захваљујемо се родитељу, Мирков Александру, оцу наших ученица, који је самоиницијативно покренуо питање орезивања грана и крошњи у дворишту наше школе. Александар се несебично ангажовао и финасирао акцију којом је додатно повећана безбедност ученика наше школе.

3. Захваљујемо се компанији "Cаrlsberg Srbija" на разумевању потреба наше школе и на донацији пет кућишта за рачунаре. Рачунари ће се користити за потребе извођења наставе у дигиталном кабинету наше школе

 

Joomla Plugins

 

1. Захваљујемо се АД "Подунављу" на разумевању потреба наше школе и донацији клима уређаја. Клима уређај ће бити постављен у библиотеци, па ће боравак и рад ученика и наставника бити много пријатнији.

 

 

 

2. Захваљујемо се нашем суграђанину и бившем ученику ОШ "Петар Драпшин" господину Максић Д. Милану на оригиналном  поклону нашој школи. У питању је мозаик великана чије име носи наша школа, Вука Караџића. Мозаик ће красити хол наше школе.

 

 

 

3.Захваљујемо се компанији Marbo Product која је донирала своје производе за свих 950 ученика наше школе. Донација обухвата широк асортиман производа ове компаније.

 

 

 

4. Захваљујемо се АД "Подунављу" које је несебично даровало слатке поклоне за наше прваке и тако им улепшали прве школске дане.

Joomla Plugins

ШКОЛСКА 2020/21.

ДОНАЦИЈЕ ШКОЛИ:

1. Захваљујемо се  АД "Подунављу", породицaма Кадић и Пермосер, које су несебично донирале средстава за хигијену и дезинфекцију, као и маске. Захваљујући њиховом гесту, помогли су школи да испоштује све прописане мере за заштиту од COVID - 19 инфекције.

2. Захваљујемо се компанији  TAРКЕТ  ДОО на донацији техничке опреме (лаптоп и десктоп рачунари), којимa ће омогућити рад ученицима и наставницима у измењеним условима наставе. 

 

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.