Активност

Обележавање Светског дана детета

Закључак

Председник Савета за родну равноправност СО Бачка Паланка, Маја Пилиповић и чланица савета Јелена Галић, посетили су наше одељење. Кроз разговор смо се присетили Дечјих права. Урадили смо пригодан пано, за који су нам донели материјал за рад. Радовима смо украсили пано у холу.

Учитељица

Гордана Басарић III1

Free Joomla Lightbox Gallery

Крос РТС-а је одржан у Доситејевој улици, која је овим поводом била затворена. Учествовали су ученици од 1. до 8. разреда прве смене. Трке су почеле у 10ч у целој Републици Србији. Ученици који су освојили прва три места су проглашени и добили су дипломе. Честитамо! 

Free Joomla Lightbox Gallery

Ускршњи вашар је одржан у дворишту школе, од 16ч до 17ч. Ученици су изложили њихове радове направљене за Ускрс. Вашар је био посећен, а тезге су се шарениле и мамиле погледе присутних.

Free Joomla Lightbox Gallery

Дан Рома је обележен у холу школе приредбом на којој су учествовали музички оркестар и чланови КУД-а из Новог Сада. Сцену за ову приредбу је осликао наставник ликовне културе, Златко Тешан.Организатор је била педагошки асистент Маја Јовановић.

Светски дан дечије књиге је обележен радионицама у школској библиотеци, осмишљен идејама библиотекарке Анђелке Колбас, да кроз презентацију ученица 5. разреда се прикаже свет бајки првацима. Ученици 3-1 и 3-2 одељења су направили велике сликовнице, а потом је презентовали драматизацијом првацима. Учитељице првог разреда су у библиотеци потом, групним обликом рада са ученицима направили плакате, комбинујући разне ликовне технике, које приказују четири бајке. Плакати су изложени у школској библиотеци.

Free Joomla Lightbox Gallery

Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.