У петак, 17.5.2024. године представници ПС Бачка Паланка су са нашим ученицима осмог разреда одржали радионицу "Превенција вршњачког насиља у стварном и виртуелном свету". Радионица је саставни део пројекта "Заједно и безбедно кроз детињство" - који реализују у сарадњи Министарство просвете и Министарство унутрашњих послова.

У оквиру пројекта "Заједно и безбедно кроз детињство" представници ПС Бачка Паланка су 11. и 12. априла 2024. године одржали предавање "Безбедност деце у саобраћају" за ученике трећег и четвртог разреда.

 

Joomla Plugins

Представници ПС Бачка Паланка су 14. и 15.12.2023.године одржали предавање "Безбедност деце у саобраћају" за ученике првог и другог разреда.

"Уређеност и величина једне заједнице огледа се у њеном односу према најслабијима, а деца су свакако најслабији и најрањивији чланови друштва. Стога је и њихова безбедност велики изазов за све, а посебно за оне чији је то професионални позив".

 

Joomla Plugins

У оквиру пројекта "Заједно и безбедно кроз детињство" реализована је тема "Безбедност деце у саобраћају" у Нештину 20.11.2023. године.
Службеник ПС Беочин, одржао је предавање ученицима првог и другог разреда. Предавању су присуствовали ученици из Нештина и Визића. На поклон су добили бојанке "Азбука безбедности за ђаке".

 

Joomla Plugins

Од 5. до 13. октобра 2023. године представници ПС Бачка Паланка су са нашим ученицима  петог и седмог разреда одржали радионицу "Превенција вршњачког насиља у стварном и виртуелном свету".

Радионица је саставни део пројекта "Заједно и безбедно кроз детињство" - који реализују у сарадњи Министарство просвете и Министарство унутрашњих послова.

 

Joomla Plugins

У среду, 22.03.2023. године, представник ПС Бачка Паланка је представио Средњу школу унутрашњих послова "Јаков Ненадовић" и упознао ученике осмог разреда са свим важним информацијама у вези са овом поново основаном школом у Сремској Каменици.

 

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.