Поводом 22. априла, међународног Дана планете Земље, наставница технике и технологије Мирјана Којић,  одржала је угледни час у одељењу 5-6. Тема часа је била "Израда друштвених игара од картона". Ученици су били изузетно активни и расположени за рад. Направљено је 6 друштвених игара.
Часу су присуствовали директор, стручни сарадници и заинтересоване колеге.
 
Joomla Plugins

Током зимског распуста, 29.12.2023. школска психолошкиња је одржала интерну обуку за заинтересоване наставнике о начинима и облицима рада са даровитим ученицима. Циљ обуке је био да се наставници на интерактиван начин упознају са различитим облицима рада са даровитим ученицима како би се унапредили услови за њихово напредовање.

 

Joomla Plugins

У среду, 15.11.2023. године је одржан угледни час и час отворених врата за родитеље из математике у 3-2 разреду. Час је имао вишеструки задатак. Приказано је решавање текстуалних задатака са две рачунске операције (сабирање и одузимање) и кораци у решавању истих, као и рад ученика са математичким подацима. Такође је приказано самовредновање наставника у четири концентрична круга и у истом оквиру самовредновање ученика.

Часу су присуствовали родитељи, директор и помоћник директора и заинтересоване колегинице. Ученици су по мишљењу присутних показали велику мотивисаност за рад и марљивост у раду.

 

 

Joomla Plugins

Угледни час из слободне наставне активности предузетништва је реализован 23.3.2023. са ученицима 8-6  и делом ученика из 8-4 одељења.

Тема је занимљива и актуелна "Покретање стартап предузећа".

Испуњен је циљ часа и ученици су оспособљени за предузетничку иницијативу.

Ученици су кроз три примера израде бизнис плана и оснивања различитих предузећа објаснили суштину промотивних активности, зашто се каже да је маркетинг срце сваког бизниса и указали шта је основни задатак предузетника.

Ученици су показали способност логичког закључивања, концентарцију, способност за упоран и предан рад, поступност и систематичност у знању.

У припреми часа су учествовали наставник Зоран Шиник и школски дефектолог Миона Поповић Ковачевић.

Ученик Јован Градина је представио и демонстрирао израду "Божићног јежића". Кроз дијалог са дефектологом је објаснио како је добио идеју, који му је циљ, на који начин израђује и продаје Божићне јежиће...

На крају часа сви присутни су се сложили да "Бити предузетник није лако, те не може бити свако"!

 

 

 

 

Joomla Plugins

У среду, 15.03.2023, године у нашој школи је организовано саветовање/инструктажа у циљу пружања подршке наставницима те јачања компетенција за рад са ученицима страним држављанима који не познају српски језик. Саветница Гордана Павловић је након што су наставници изнели своја искуства и дилеме упутила их на конкретне примере, материјале као и мере подршке овим ученицима како би се што лакше уклопили у образовни систем.

 

 

Joomla Plugins

У среду, 14.12.2022. године у нашој школи је одржана трибина "Унапређивање педагошке праксе кроз размену искустава - креирање диференцираних задатака у настави", у којој су поред наших учитељица учествовале и колегинице из ОШ "Свети Сава" из Бачке Паланке. Водитељке трибине су биле Биљана Шијаков и Бранка Радовановић.

 

 

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.