Наш колега, Предраг М. Вајагић је добитник Октобарске награде у 2020. години. Октобарска награда је највеће општинско признање. Предраг је добио награду за постигнуте резултате у области научног рада.

Честитамо!

 

Free Joomla Lightbox Gallery

На Факултету за економију и инжењерски менаџмент у Новом Саду 20. 12 .2018. год. одржана је свечаност "Дани информатике у школама Војводине 2018".

Наставници географије Душанки Пријић Солар додељено је Признање за допринос дигитализацији наставе у оквиру пројекта "Дани информатике у школама Војводине 2018". Признање за учешће и допринос у раду са интерантивним таблама добила је наставница информатике Тијана Аугустинов.

 

Free Joomla Lightbox Gallery

На манифестацији „Дани информатике у школама Војводине 2017“ која је једанаести пут организована од стране Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу, националне мањине-националне заједнице,

Опширније...

У новембру 2009. године школа је добитник 1 награде на конкурсу "Дани информатике у школама Војводине 2009". Школа се вредновала у више критеријума: такмичења из информатике, такмичења из роботике, постојање школског сајта, опремљеност школе, информатичка писменост...

Прочитајте више на следећем линку... Дани информатике 2009

 PPS3

Po

Sl

Plakat2

Учимо заједно

Ucimozajedno
Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Moja skola
eucenjem

Sajtn

 bezbednost

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.