У четвртак, 23.11.2023. године у нашој школи је реализован тематски дан "Ја волим и поштујем себе и друге".

У сарадњи са Домом здравља "Др Младен Стојановић", др Анђа Шиник, специјалиста интерне медицине, одржала је предавање "Волим и поштујем здраве навике у исхрани". Предавању су присуствовали ученици петог разреда са својим одељењским старешинама, као и заинтересовани родитељи.

Предавање је било интересантно, деца су постављала питања на која су добијала стручне и детаљне одговоре. Поштовањем здравих навика у исхрани и кроз физичку активност, ценимо себе, а уједно и постајемо свесни значаја здравог живота. Исто тако, развија се разумевање и за ученике који морају да се хране на специфичан начин због свог здравља.

 

Joomla Plugins

У уторак, 10.10.2023. у нашој школи је реализован тематски дан "Подељена срећа је два пута већа".
У оквиру тематског дана наши ученици су: учествовали у прикупљању школског прибора, одеће и обуће за ученике нижег социо - економског статуса,
одељење 3-3 је у сарадњи са једним од родитеља посетило Геронтолошки центар Бачка Паланка, на нивоу школе је завршена хуманитарна акција прикупљања новчаних средстава у којој су учествовала сва наша одељења...

 

Joomla Plugins

Током прве наставне недеље у нашој школи је реализована тематска недеља под називом "Моја школа, мој други дом". Током ове недеље акценат на часовима је стављен на развоју позитивних људских вредности, унапређивању односа заснованих на међусобном поштовању, сарадњи и солидарности уз уважавање различитости. Наставници су, свако са аспекта свог предмета кроз разноврсне и садржајне активности које су планиране у складу са смерницама приближили ученицима ову тему и чули њихова осећања и размишљања.

 

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.