Успешни ученици су као награду, од стране школе добили једнодневну екскурзију да  посете Фестивал науке у Београду. Вође пута су били наставници техничког образовања, Верица Петровић и Зоран Шиник. Ученици су били врло задовољни овом едукативном екскурзијом.

Међународни фестивал науке и образовања

Свечано отварање 10. Међународног фестивала науке и образовања у Новом Саду одржано је у суботу, 12. маја, у 10 часова, на платоу испред Централне зграде Универзитета у Новом Саду.

Опширније...

«Упознај своју земљу да би је волео.»

Традиција наше школе је да годинама организује садржајне и едукативне екскурзије и школе у природи. Ученици са својим учитељима и наставницима упознају своју земљу и њена природна и културна богатства. Екскурзије су догађаји који остају у најлепшем сећању и дуго се памте и препричавају.

У првом разреду ученици наше школе обично посете Бачки Петровац, други разред иде на сремску страну  и посете Сремску Каменицу. Трећи разред иде на север наше земље, у Суботицу, а четврти разред обилази Београд. 

Школе у природи се организују на најлепшим планинама наше земље (Тара, Златибор, Гоч, Дивчибаре...)

Ученици предметне наставе у петом и шестом разреду иду на једнодневне екскурзије у Тршић, Засавицу, а у седмом разреду ученици проводе два дана  у Аранђеловцу. Ученици осмог разреда иду на тродневну екскурзију, на Тару.

Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

 

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.