У оквиру пројектне наставе одељење 1-1 и 1-2  (учитељице С. Лачански и О. Малетин) су остварили пројекат упознавања основних карактеристика животиња из окружења, а и шире; уочавање њихових особина, изгледа, станишта, исхране, начина живота; препознавање животиња по оглашавању.

Продукти су: маске животиња, моделовање животиња од пластелина и приказивање окружења у ком живе, прављење животиња од комбинације више материјала и попуњавање "личне карте" животиња.

Free Joomla Lightbox Gallery

Овај пројекат су реализовала одељења 1-1 и 1-4 (учитељице С. Лачански и С. Баљ), а циљ је био да се развија свест о очувању животне средине, упознавању уч. с проблемом загађења отпадним материјалима и значају рециклаже, као и развијање креативности ученика.

ПРОДУКТИ: хранилице за птице од пластичних флаша, паковања од тетра-пак амбалаже и др. , еко-поруке и одећа од отпадног материја (кеса, кутија, картона...).

Free Joomla Lightbox Gallery

Пројекат је имао за циљ да развија укус и интересовање за читање књига и културу понашања у библиотеци; да науче да бирају књиге; да направе своју сликовницу; упознају писца и његово дело. Реализовали су га одељења 1-1 и 1-2 (учитељице С. Лачански и О. Малетин).

ПРОДУКТИ: ауторске сликовнице сваког ученика о омиљеној животињи (1-1) и заједничка сликовница о бонтону (1-2).

Free Joomla Lightbox Gallery

Пројекат је имао за циљ да упозна ученике с правилима понашања на сваком месту, њиховом значају и примени у различитим животним ситуацијама. Реализовао га је одељење 1-1 (учитељица С. Лачански).

ПРОДУКТИ: одељењски стрип и плакат о лепом понашању с лепим речима.

Free Joomla Lightbox Gallery

Још чланака...

Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

 

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.