Прослава матуре у школској 2014/15. години обележена је у нашој школи 5. јуна 2015. године.

Као и сваке године матуранти су се окупили на платоу у центру града у 19.00 h. Потом су направили свечану шетњу до школе где се наставила прослава. 

Свечани програм је настављен у школи. Програм су водиле Ива Ћопић, Анђела Рађеновић и Анђелка Ђаковић. Оне су поздравиле матуранте и представиле презентације које су направили ученици за своја одељења. Свако одељење се представило својом презентацијом којом су рекли нешто о свом одељењу и свом дружењу.

Директор школе Милена Јовановић је поздравила матуранте и родитеље и посебно честитала одељењским старешинама Кајки Павловић, Јелени Росић, Марији Медаревић, Нинослави Пилиповић Валтер и  Слободанки Јовичић. Оне су успешно извели ову генерацију. Представљени су Вуковци, ђаци који су освојили специјалне дипломе из појединих предмета и Ђак генерације.

Ове године је Ђак генерације ученица Јелена Петрић из одељења VIII-3. '' Колико далеко ћемо догурати то зависи од нас  јер живот нуди толико стаза и могућности да је штета кренути утааним и већ истраженим путевима'', рекла је Јелена и захвалила се свима на подршци.

Ову генерацију је обележио још један велики успех учеинице Надежде Круљ. Она је за свој роман '' Са друге стране'' освојила прво место на конкурсу који је расписала Издавачка кућа САМИЗДАТ Б92 за Младе књижевне суперталенте 2015 и роман је доживео своје прво издање.

Ова генерација са чак 27 Вуковаца је сигурно генерација од које сви у будућности много очекујемо.

Забава је настављена уз музику и песму. Добар провод је сигурно оно што је обележило наставак вечери.

У току вечери матуранти су гласали за НАЈПАР матурске вечери и највећим бројем гласова изабрани су Мина Жујовић и Никола Ћировић. Они су отворили плес којем су се придружили и остали.

Free Joomla Lightbox Gallery

Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

 

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.