Прослава матуре у школској 2012/2013. за ученике наше школе била је 7. јула 2013. године.

Скуп матураната је као и сваке године био на платоу у центру града у 19.00 часова и матуранти су одатле направили једну шетњу до школе са својим одељењским старешинама.

Прослава се наставила у школи у 20 часова. Организована је свечана приредба, а програм су припремили ученици осмих разреда са својим наставницима.

Ђак генерације ове године је Ленка Брестовачки и на свечаној приредби је било проглашење и уручивање награде.

Ове године смо имали и двадесет једног вуковца којима су додељене Вукове дипломе, а такође су додељене и специјалне дипломе које ученици добијају за заслуге из поједих предмета.

Након приредбе матуранти су наставили прославу у школи у јако доброј атмосфери са одличним бендом „Пакет аранжман”. На самој прослави матуранти су гласањем одабрали нај- дечака и нај – девојчицу. Ове године смо имали посебан случај да су два дечака имала исти број гласова. То су Н. Човић и Лука Јелић и они су поделили плес са нај- девојчицом Иваном Полић.

Као и прошле године за кићење бине, хола и сале у којој је била вечера и за све организаторске активности у вези са матуром били су задужени чланови Ђачког парламента и ученици седмих разреда.


Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

 

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.