Овогодишња прослава Дана школе биће обележена низом активности које почињу већ у понедељак 4.11.2013. и завршавају се у петак 8.11.2013.

Учитељице ће са својим ученицима направити паное "Река речи" у спомен делу Вука Стефановића Караџића. Панои ће бити изложени у горњем холу школе.

Стална поставка целе недеље ће бити најлепши шешири из свих одељења, а изложбу ће организовати чланови Дечјег савеза школе.

У понедељак 4.11. биће организован Дан лудих фризура такозвани Шиз- фриз дан где ће и ученици и наставници имати прилику да направе оригиналне фризуре и поносно их "шетају" тог наставног дана.

У уторак 5.11. ће бити  Дан замена улога наставник- ученик коју организује Ђачки парламент наше школе. Заинтересовани ученици ће имати прилику да замене своје учитеље и наставнике тај дан, а учитељи и наставници ће, верујемо, радо бити поново ђаци. У ову активност су укључени ученици од 3. до 8. разреда.

Среда 6.11. је дан када ће бити организована радионица ''Јесен нам дарује мноштво боја и плодова''. Радионица ће бити изведена од 10.30 до 13.30 h. Радови ће бити постављени у холу школе и добродошли су сви родитељи и сви они који су заинтересовани да  погледају радионицу и изложбу.

Од четвртка 7.11. у холу школе ће бити поставка старих фотографија и презентација на тему ''Живот некад и сад''.

Петак  8.11.  је последњи и најсвечанији дан наше прославе.

У току преподнева ће бити организована спортска такмичења иквиз- такмичење из историје српског језика за ученике осмог разреда и квиз општег знања за ученике седмог разреда.

Свечана приредба почиње у 12.00 h.

Као и сваке године поводом  Дана школе расписани су ликовни и литерарни конкурс. Овогодишње теме су:

• "Коме закон лежи у топузу, трагови му смрде нечовјештвом". (Његош);

• Сила је оружје слабих, ненасиље је оружје јаких;

• Тиранско лице и судбина насилника;

• Помогао сам другу у невољи;

• СТОП насиљу у школама.

Конкурс је отворен до 4.11, а најлепши радови ће бити награђени пригодним наградама.

Позивамо све оне којима смо драги и који желе да поделе радост са нама током ових дана да дођу код нас и  увеличају нашу прославу.


Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.