Упис у први разред школске 2021/2022. године обавезан је за децу која до почетка школске године (до 01. септембра) навршавају најмање шест година и шест месеци а највише седам година и шест месеци живота, односно деца рођена у периоду од 01.03.2014. године до 28.02.2015. године.

За превремени упис у школу могу се пријавити деца рођена од 01.03. до 31.08.2015. године. Тестирање деце за превремени упис врши школски психолог.

Потребно је да:

-          Будете регистрован корисник, односно имате креиран налог на државном порталу за електронску идентификацију eID.gov.rs

-          Покренете услугу на Порталу еУправа (Услуге → Образовање → еЗаказивање термина у ОШ)

-          Закажете термин у школи којој Ваше дете територијално припада

Код попуњавања пријаве морате одабрати округ, општину и школу за коју исказујете интересовање - у нашем случају то је Јужнобачки округ, општина Бачка Паланка и школа ОШ "Вук Караџић". Такође, неопходно је да знате ЈМБГ детета које пријављујете.

Уколико нисте у могућности да искористите ову услугу можете се јавити и школи  сваког радног дана од 8-13 часова на телефоне 021/6041-244 или 021/6042-525 или имејлом Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Приликом уписа није потребно да прилажете документа, јер ће их школа прибавити по службеној дужности.

Додатне инфромације можете прочитати овде.

 

 РАДУЈЕМО СЕ ШТО ЋЕ ВАШЕ ДЕТЕ ПОСТАТИ ЂАК НАШЕ ШКОЛЕ

 


 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.