Упис у први разред школске 2018/2019. године обавезан је за децу која до почетка школске године (до 01. септембра) навршавају најмање шест година и шест месеци  а највише седам година и шест месеци живота, односно деца рођена у периоду од 01.03.2011. године до 29.02.2012. године.

У први разред могу се уписати и деца старија од седам и по година која због болести или неких других разлога нису раније уписана у школу.

За превремени упис у школу могу се пријавити деца рођена од 01.03. до 31.08.2012. године. Тестирање деце за превремени упис врши школски психолог.

Упис у први разред основне школе почиње од 02.04.2018. до 31.5.2018. и врши се сваког радног дана у секретаријату школе од 800 до 1500.

Документација коју родитељ предаје приликом уписа детета је следећа: 

  1. извод из матичне књиге рођених за дете – фотокопија
  2. лична карта родитеља на увид
  3. потврда о здравственом прегледу детета (Потврда Дома здравља да се дете може уписати у школу)
  4. уверење о савладаном припремном предшколском програму (уверење издаје предшколска установа).

Приликом уписа детета није потребно доводити дете. Секретар школе ће Вас обавестити о датуму и времену када треба да доведете дете на испитивање зрелости за полазак у школу код педагога или психолога и добићете упитник који треба да попуните и предате педагогу или психологу када дођете са дететом на тестирање.

 РАДУЈЕМО СЕ ШТО ЋЕ ВАШЕ ДЕТЕ ПОСТАТИ ЂАК НАШЕ ШКОЛЕ ☺


Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

 

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.