Од 20. до 22. септембра 2013. у школи је одржан семинар Професионална оријентација на преласку у средњу школу за наставнике/це и стручне сараднике/це са територије општина Бачка Паланка, Бач и Бачки Петровац. У току три дана наставници/це и стручни сарадници/це су се упознавали са петофазним, динамичним моделом професионалне оријентације и програмом радионица за ученике 7. и 8. разреда.

Семинар је одржан под покровитељством немачке организације за међународну сарадњу - ГИЗ и Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Први менторски састанак

У петак 22.11.2013. у нашој школи одржан је први менторски састанак за чланове тимова за професионалну оријентацију из школа са територије општина Бачка Паланка, Бач и Бачки Петровац. Циљ састанка је био размена искустава у примени програма професионалне оријентације у 7. и 8. разреду, оснаживање наставника за креирање услуга у професионалној оријентацији и осмишљавање заједничке ПО акције.

Други менторски састанак

У петак, 28.2.2014. одржан је и други менторски састанак. На овом састанку наставници/це су имали прилику да се припреме за извођење реалних сусрета са светом рада, као и да се упознају са берзом и каталогом услуга у области професионалне оријентације. Гости на састанку биле су представница ТШ "9. мај" и представница Националне службе за запошљавање.

Free Joomla Lightbox Gallery

Учимо заједно


Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
eucenjem

 bezbednost

E1

danpodan

logodabar

 

Letopis

Овде можете погледати распоред звоњења.