На позив Основне школе Трпиња из Трпиње у Хрватској, укључили смо се  у пројекат "Дунав не познаје границе", који је подржало ресорно министарство Републике Хрватске. На студијском путовању 27.4.2023. године смо посетили истоимено село и школу. Кроз овај међународни пројекат су наши ученици и наставници остварили сарадњу са трпињском основном школом.
Циљ пројекта је успостављање сарадње и дружење ученика и наставника кроз разне активности, размена традиције и обичаја који су врло слични, али и различити, да их покажемо једни другима.
Ученици, наставници, родитељи, КУД "Младост" из Трпиње, Удружење жена Трпиња и представници места и жупаније су били одлични домаћини и учинили све како би се пријатно осећали у гостима.
Радујемо се новом дружењу које је заказано за 11. мај 2023. године, када ће нашу школу и град посетити ученици седмог и осмог разреда из Трпиње са својим наставницама.

 

 

Ученици и наставници Основне школе из Трпиње посетили су нас 11.5.2023. године. Угошћени су у библиотеци школе уз дружење, историјску презентацију, пригодан програм који је обогатио КУД "Коста Абрашевић" и обилазак школе. Након тога су посетили градску музеј, обалу реке Дунав и дружили се са вршњацима.

Надамо се да су из Бачке Паланке и наше школе понели лепе утиске и да ће нам поново доћи!

 

 

 

 

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.