Данас је Нештину организован Шарени вашар који је окупио мештане Нештина и Визића, као и њихове госте. Вредни домаћини су се потрудили да својим гостопримством направе предивно окружење за децу будуће предшколце, садашње и бивше ученике наше школе.

У оквиру Вашара организована је радионица за најмлађе.

Вашар је био хуманитарног карактера и захваљујући донацијама мештана Нештина и Визића данас је прикупљено преко 57.000 динара за опремање простора у којем ће бити смештена предшколска група од септембра.

У претходном периоду новчане донације за куповину намештаја, играчака и дидактичког материјала дали су Фудбалски клуб, Месна заједница Нештин, као и појединци власници винарија и задруга из села. На пруженој помоћи школа им се овом приликом захваљује.

Посебну захвалност школа исказује председнику Савета Месне заједнице Нештин господину Синиши Вујасиновићу и секретару Месне заједнице госпођи Евици Ковачевић.

Да Шарени вашар буде организован велики допринос су дале Миона Поповић Ковачевић школски дефектолог, учитељице Тања Маринковић, Снежана Војводић и Оља Важић, васпитачица Драгана Сомборчев, као и наше теткице

Савка Цвијановић и Ружа Кузмић, заједно са родитељима наших ученика.

Школа се свима захваљује у име својих будућих ђака који ће своје прве дане дочекати у реновираним и опремљеним просторијама забавишта.

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.