Поводом   Дана   школе   библиотечка секција   је организовала у сарадњи  са   разредном наставом    радионице под називом   „Вуку   у   част „ - од   другог   до четвртог разреда .“Ово смо ми“- радионица   за ученике првих разреда.

Учесници радионице „Вуку у част „ су се бавили како животом Вука Караџића тако и његовим сакупљањем народних  умотворина. Библиотекарке су на радионицама   заједно са ученицима и учитељицама   анализирале народне пословице, питалице, загонетке , разбрајалице и лирске песме. Задаци су подељени   по одељењима   где су ученици своја запажања сликовно   представили. Свако   одељење   је   направило свој пано са одређеном темом. Наши ученици су кроз ову радионицу   преузели активну улогу у процесу стицања знања.

На овај начин смо се захвалили Вуку Караџићу чије име носи наша школа.

Ученици првих разреда   су имали задатак да се представе и кажу шта за њих значи реч љубав. После упознавања свако од ученика је цртежом показао како то види себе и шта је то љубав. Заједничким снагама смо направили паное на којима су поред цртежа записани и њихови кратки коментари о чувеној   љубави виђеној њиховим очима.

Радионице у библиотеци подстичу ученике да уче главом,срцем и рукама ,радови   наших ученика красе хол школе.

До следећег дружења

ВАШЕ БИБЛИОТЕКАРКЕ

РАДИОНИЦA

ИЗЛОЖБА РАДОВА

Joomla Plugins

 PPS3

Plakat2

Po

 DualnoUpis

Cuvamte

 Baner4

Sl

Учимо заједно

Овде можете преузети задатке за вежбање из математике, хемије и других предмета
Ucimozajedno
Erazmus
Ecasopis
 eucenjem
 Sajtn

 bezbednost

Moja_skola.jpg

danpodan

 

Овде можете погледати распоред звоњења.